Rapportages

 

Met het onderdeel Rapportage kunt u diverse soorten lijsten uit het ledenbestand genereren.

  • Systeemlijsten zijn lijsten welke standaard in het systeem zitten.
  • Eigen lijsten kunnen door de gebruikers aangemaakt worden.
  • De uitvoer waarop de data gepresenteerd worden zijn verschillend. Het is mogelijk om er een HTML pagina van te maken, deze is bijvoorbeeld te gebruiken in een website. Wanneer u kiest voor Lijst, Relatiekaart, Envelop of Etiket dan wordt er een PDF bestand geopend.

Tevens is het mogelijk om een spreadsheet (Excel) met gegevens te exporteren, dit spreadsheet is te bekijken en te bewerken met Microsoft Excel.

CSV bestand worden gebruikt om in andere soorten databases in te lezen. Het is een opmaakloos bestand, data is er gescheiden door komma’s.

 

rapportages-01

 

Om eigen lijsten aan te maken gebruikt u de Rapportgenerator. U leest meer over de Rapportgenerator in deze handleiding.

 
 
 

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

 
logo-e-captain-support

Wilt u dat onze supportafdeling met u meekijkt op de PC? Download dan voordat u belt eerst e-Captain Remote Support Support.

 Ondersteuning op afstand

 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 3 juli 2017