Rapportages

 

Met het onderdeel Rapportage kunt u diverse soorten lijsten uit het ledenbestand genereren.

  • Systeemlijsten zijn lijsten welke standaard in het systeem zitten.
  • Eigen lijsten kunnen door de gebruikers aangemaakt worden.
  • De uitvoer waarop de data gepresenteerd worden zijn verschillend. Het is mogelijk om er een HTML pagina van te maken, deze is bijvoorbeeld te gebruiken in een website. Wanneer u kiest voor Lijst, Relatiekaart, Envelop of Etiket dan wordt er een PDF bestand geopend.

Tevens is het mogelijk om een spreadsheet (Excel) met gegevens te exporteren, dit spreadsheet is te bekijken en te bewerken met Microsoft Excel.

CSV bestand worden gebruikt om in andere soorten databases in te lezen. Het is een opmaakloos bestand, data is er gescheiden door komma’s.

 

rapportages-01

 

Om eigen lijsten aan te maken gebruikt u de Rapportgenerator. U leest meer over de Rapportgenerator in deze handleiding.

 
 
 

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

 
logo-e-captain-support

Om u optimaal support te kunnen geven is het in sommige gevallen handig als we op afstand kunnen meekijken op uw eigen computer. Hiervoor maken wij gebruik van e-Captain Remote Support. Bel eerst met de helpdesk om af te stemmen of dit in uw geval nodig is.

 Ondersteuning op afstand

 

Geef uw mening

We horen graag wat u vindt! Wij zijn immers pas tevreden als u dat bent. Wilt u ons laten weten hoe u onze support heeft ervaren? Deel uw ervaring via Google.

Schrijf een review

 
 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 3 juli 2017

Was deze informatie nuttig?