Tabblad Artikelen

Algemeen

In het tabblad Artikelen vind u alle artikelregels terug. Dit kunnen automatische artikelregels zijn die worden gegenereerd door de contributieregels, door een activiteiten inschrijving of een ligplaats bijvoorbeeld.

Standaard worden alleen de actieve artikelen getoond. Dit zijn artikelen die nog gefactureerd moeten worden of zijn gefactureerd. Via het uitklap menu kunt u ook een overzicht krijgen van betaalde artikelen of alle artikelen.

tabblad-artikelen-01

Artikelen koppelen

In het tabblad Artikelen kunt u ook handmatig een artikel uit het artikelbeheer koppelen aan een lid. Hiervoor klikt u op de paarse knop "Koppel artikel"

tabblad-artikelen-01

In het volgende scherm ziet u een overzicht van al uw artikelen uit Artikelbeheer. Hier kunt u één of meerdere artikelen selecteren die u aan het lid wilt koppelen.

tabblad-artikelen-02

De geselecteerde artikelen worden nu toegevoegd aan de artikelkaart en staan klaar om gefactureerd te worden.

Eenmalig artikel koppelen

U kunt ook handmatig een eenmalig artikel koppelen. Hiervoor klikt u op de paarse knop Eenmalig artikel.

tabblad-artikelen-01

In het scherm Eenmalig artikel voert u de gegevens van het artikel in en daarna klikt u op opslaan.

tabblad-artikelen-03

Het eenmalige artikel is nu toegevoegd aan de artikelkaart en staat klaar om gefactureerd te worden.

Download TeamViewer

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 18 mei 2017