Tabblad Contact info

Algemeen

In het tabblad Contact info vind u alle contact momenten terug die e-Captain registreert zoals mailings die via de Mailing module zijn verzonden.

tabblad-contact-info-02

Contact moment toevoegen

In het tabblad Contact info kunt u ook handmatig contact momenten toevoegen. Om een contact moment toe te voegen klikt u op de gele plus IconS Plusje.

tabblad-contact-info-01

• Als u op de gele IconS Plusje heeft gedrukt verschijnt onderstaande scherm.

tabblad-contact-info-02

Richting Selecteer inkomend of uitgaand
Type Selecteer het juiste type contact moment
Categorie Selecteer optioneel een categorie. Met het bewerken icoontje kunt u een categorie aanmaken.
Lid M.b.v. de paarse Zoek lid knop kunt u het contact moment aan het juiste lid koppelen.
Toewijzen aan Wijs het contact moment eventueel toe aan een andere e-Captain gebruiker die dit verder moet afhandelen.
Prioriteit Selecteer een prioriteit
Alarm Stel eventueel een alarm in
Onderwerp Geef het onderwerp aan waarover het contact moment ging
Vraag Wat was de vraag of opmerking van het lid
Antwoord Wat was het antwoord van de vereniging
Bijlage Koppel eventueel een bijlage zoals een ingescand document
Status Selecteer een status van het contact moment

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

Geef uw mening

We horen graag wat u vindt! Wij zijn immers pas tevreden als u dat bent. Wilt u ons laten weten hoe u onze support heeft ervaren? Deel uw ervaring via Google.

Schrijf een review

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 1 december 2017