Tabblad Mijn Captain

Algemeen

In het tabblad Mijn Captain vind u de Mijn Captain gebruikersnaam terug en kunt u voor het lid een nieuw wachtwoord instellen.

tabblad-mijn-captain-01

Wachtwoord wijzigen

Als een lid zijn logingegevens vergeten is of kwijt is kan het lid in principe zelf nieuwe gegevens opvragen via de link "wachtwoord en/of gebruikersnaam vergeten?" optie in het inlogscherm op de website.

In het tabblad Mijn Captain kunt u met behulp van de paarse knop "e-mail nieuwe logingegevens" nieuwe logingegevens naar het lid sturen. Er wordt dan door e-Captain een willekeurig wachtwoord aangemaakt en verstuurd.

Eventueel kunt u met de paarse knop "instellen" een handmatig wachtwoord voor het lid stellen en naar het lid sturen. Om te voorkomen dat leden te makkelijke wachtwoorden gebruiken moet een wachtwoord minimaal 8 tekens bevatten met tenminste 1 hoofdletter, 1 kleine letter en 1 cijfer.

Wij adviseren u echter met klem om de optie "e-mail nieuwe logingegevens" te gebruiken.

Inloggevens Mijn Captain versturen

De inloggegevens voor Mijn Captain zijn op verschillende manieren te verkrijgen:

• Inloggegevens worden verstuurd bij het aanmelden van een nieuw lid.
  • Inloggegevens worden verstuurd na autorisatie van een nieuw lid.
  • Inloggegevens worden individueel verstuurd via de leden kaart.
  • Inloggegevens worden als batch verstuurd per soort lid/alle leden.

U leest er meer over op onze helppagina Inloggegevens Mijn Captain versturen.

Schrijf een review

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 28 juni 2021