Tabblad Objecten

Algemeen

In het tabblad Objecten kunt u relatie objecten vastleggen en desgewenst aan een planning koppelen. Een relatie object kan vanalles zijn zoals bijvoorbeeld boten of auto's. Een boot van een lid kunt u dan aan een ligplaats koppelen. Een auto kunt u bijvoorbeeld aan een parkeerplaats of garagebox koppelen.

tabblad-objecten

Hoe u relatie objecten kunt definiëren leest u op de pagina relatieobjecten definiëren.

Vrije velden aanmaken

Om vrije velden aan te maken gaat u naar het Beheercentrum.

• Kies in het hoofd-menu voor Beheercentrum
  • Klik op Ledenbeheer
  • Kies het item Onderhoud vrije velden

vrije-velden-01

U heeft de mogelijkheid uit:

Tekstvelden Velden waar u een korte tekst ingeeft
Memovelden Een kladblokfunctie waar meerdere regels tekst in geplaatst kunnen worden
Datumvelden Te selecteren met een kalender
Nummervelden (geheel getal) Hele getallen
Nummervelden (komma getal) Komma getallen, zoals bijvoorbeeld geldbedragen
Keuzevelden Een meer keuzen antwoord
Ja/Nee velden Een Ja of Nee antwoord

In het totaal kunt u 44 velden bijmaken en inrichten naar de wijze zoals de vereniging deze informatie graag wil zien.

• Bij de Veld omschrijving vult u de vraag in of informatie in die u wilt weten.
  • Klik op de knop Opslaan
  • Bovenin ziet u de toegevoegde 2 velden staan.
  • Door in de kolom Volgorde op scherm op het pijltje omlaag of het pijltje omhoog te klikken kunt u de volgorde van de velden bepalen.

Indien u de velden Keuzenvelden en/of Ja/Nee velden gebruikt ziet u ook een bewerkenIconS Editicoontje.

• Klik bij een Keuzeveld op het bewerken icoontje om de verschillende keuze opties aan te maken.

vrije-velden-02

• Klik bij een Ja/Nee veld op het bewerken icoontje om de standaard waarde (keuze uit Leeg, Ja of Nee) in te stellen.

vrije-velden-03

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

TeamViewer

Om u optimaal support te kunnen geven is het in sommige gevallen handig als we op afstand kunnen meekijken op uw eigen computer. Hiervoor maken wij gebruik van TeamViewer. Met TeamViewer kunnen wij op afstand uw computer overnemen.

Download TeamViewer

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 3 november 2017