Vrije velden aanmaken en beheren

Om vrije velden aan te maken gaat u naar het Beheercentrum.

• Kies in het hoofd-menu voor Beheercentrum
  • Klik op Ledenbeheer
  • Kies het item Onderhoud vrije velden

vrije-velden-01

U heeft de mogelijkheid uit:

Tekstvelden Velden waar u een korte tekst ingeeft
Memovelden Een kladblokfunctie waar meerdere regels tekst in geplaatst kunnen worden
Datumvelden Te selecteren met een kalender
Nummervelden (geheel getal) Hele getallen
Nummervelden (komma getal) Komma getallen, zoals bijvoorbeeld geldbedragen
Keuzevelden Een of meer keuzes
Ja/Nee velden Een Ja of Nee antwoord

In het totaal kunt u 44 velden bijmaken en inrichten naar de wijze zoals de vereniging deze informatie graag wil zien.

• Bij het Veld omschrijving vult u de vraag in of informatie in die u wilt weten.
  • Klik op de knop Opslaan
  • Bovenin ziet u de toegevoegde 2 velden staan.
  • Door in de kolom Volgorde op scherm op het pijltje omlaag of het pijltje omhoog te klikken kunt u de volgorde van de velden bepalen.

Indien u de Keuzenvelden en/of Ja/Nee velden gebruikt ziet u ook een bewerkenIconS Editicoontje.

• Klik bij een Keuzeveld op het bewerken icoontje om de verschillende keuze opties aan te maken.

vrije-velden-02

• Klik bij een Ja/Nee veld op het bewerken icoontje om de standaard waarde (keuze uit Leeg, Ja of Nee) in te stellen.

vrije-velden-03

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

Geef uw mening

We horen graag wat u vindt! Wij zijn immers pas tevreden als u dat bent. Wilt u ons laten weten hoe u onze support heeft ervaren? Deel uw ervaring via Google.

Schrijf een review

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 10 november 2017