Verjaardagskaart versturen

Rapport

Vanuit e-Captain kunt u ’s nachts automatisch een e-mail laten versturen naar alle jarigen waarin u hen feliciteert. Voor een verjaardagskaart heeft u een rapport nodig. In dit rapport staan alle leden en hun geboortedata. In dit rapport staat aan welke bepaalde groep, leden/oud leden of iedereen wordt verstuurd.

• Klik in het hoofdmenu op Ledenbeheer.
  • Kies in het submenu voor Rapportgenerator.
  • Maak een rapport met een selectie van de leden aan wie de verjaardagskaart verstuurd mag worden.

Mailing Verjaardagskaart versturen 1

Klik hier voor meer informatie over de rapportgenerator.

Verjaardagskaart instellen

• Ga in het hoofdmenu naar Beheercentrum
  • Kies voor Gadgets en klik op Verjaardagen
  • Klik op het IconS Plusje icoon om een nieuwe selectie toe te voegen.

Mailing Verjaardagskaart versturen 3

• Geef een naam op voor de selectie
  • Kies de mailing template
  • Geef het zojuist aangemaakte rapport op bij Rapportfilter
  • Klik op de knop Opslaan

Mailing Verjaardagskaart versturen 4

Sjabloon

Nadat het rapport gemaakt is, moet de kaart aangepast worden. Standaard heeft e-Captain een sjabloon meegeleverd voor de verjaardagskaart.

• Ga in het hoofdmenu naar Mailing
  • Klik op de map Templates en open de template Verjaardagskaart
  • Wijzig eventueel de kaart.

Mailing Verjaardagskaart versturen 2

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

logo-e-captain-support

Om u optimaal support te kunnen geven is het in sommige gevallen handig als we op afstand kunnen meekijken op uw eigen computer. Hiervoor maken wij gebruik van e-Captain Remote Support. Bel eerst met de helpdesk om af te stemmen of dit in uw geval nodig is.

Ondersteuning op afstand

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 25 januari 2019