Aanmelden nieuwe leden betalen via online betalen

Online betalen van nieuwe aanmeldingen instellen

In het Beheercentrum kunt u instellen dat nieuwe leden bij het aanmelden ook via online betalen het inschrijfgeld en eventueel de eerste contributietermijn kunnen en mogen betalen.

• Ga in het Beheercentrum naar Online Betalen en selecteer de optie Instellingen Sisow (iDEAL).

onlinebetalen-08

Sisow iDEAL bij inschrijven nieuw lid? Vul hier JA in als u gebruikers de mogelijkheid wilt geven om hun lidmaatschap en eventueel inschrijfgeld direct bij aanmelding online te betalen
Online betalen bij inschrijven verplicht? Vul hier JA in als u online betalen bij het aanmelden van nieuwe leden verplicht wilt stellen.
Bet.kenmerk inschrijven: Vul hier desgewenst een betalingskenmerk in voor deze online betalingen.

Online betalen bij activiteit instellen

Als u bovenstaande instellingen heeft gemaakt kunt u bij het aanmeldformulier instellen dat het inschrijfgeld en eventueel de eerste contributietermijn online betaald kunnen of moeten worden.

• Ga in Websitebeheer naar Formulieren en selecteer het Aanmeldformulier (mijn captain).
  • Ga naar het tabblad Eigenschappen
  • Selecteer bij Online betalen de gewenste opties.

onlinebetalen-20

Betalen bij inschrijving

Gebruikers kunnen dan bij het inschrijven als nieuw lid direct het inschrijfgeld en eventuele contributie met iDEAL betalen.

onlinebetalen-21

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

logo-e-captain-support

Om u optimaal support te kunnen geven is het in sommige gevallen handig als we op afstand kunnen meekijken op uw eigen computer. Hiervoor maken wij gebruik van e-Captain Remote Support. Bel eerst met de helpdesk om af te stemmen of dit in uw geval nodig is.

Ondersteuning op afstand

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 26 februari 2021