Activiteiten betalen via online betalen

Online betalen van activiteiten instellen

In het Beheercentrum kunt u instellen dat leden activiteiten ook via online betalen kunnen en mogen betalen.

• Ga in het Beheercentrum naar Online Betalen en selecteer de optie Instellingen Sisow (iDEAL).

onlinebetalen-06

Sisow iDEAL bij activiteitenlijst? Vul hier JA in om uw relaties de mogelijkheid te geven om hun actviteiten deelname direct bij inschrijving met iDEAL te kunnen betalen
Online betalen bij act.lijst verplicht? Vul hier JA in als u online betalen wilt verplichten bij het inschrijven voor een activiteit.
Bet.kenmerk act. inschr.: Vul hier desgewenst een betalingskenmerk in voor deze online betalingen.

Online betalen bij activiteit instellen

Als u bovenstaande instellingen heeft gemaakt kunt u bij de activiteiten instellen dat deze online betaald kunnen of moeten worden.

• Ga in Actviteiten naar Activiteitenlijst en selecteer de gewenste activiteit.
  • Ga naar het tabblad Kosten
  • Selecteer bij Online betalen? de gewenste optie.

onlinebetalen-17

Betalen bij inschrijving

Leden kunnen dan bij het inschrijven voor een activiteit direct hun deelname met iDEAL betalen.

onlinebetalen-18

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

logo-e-captain-support

Om u optimaal support te kunnen geven is het in sommige gevallen handig als we op afstand kunnen meekijken op uw eigen computer. Hiervoor maken wij gebruik van e-Captain Remote Support. Bel eerst met de helpdesk om af te stemmen of dit in uw geval nodig is.

Ondersteuning op afstand

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 26 februari 2021