Bekijk Online betalen transacties

 

Inhoudsopgave

  1. Bekijk Sisow transacties

Bekijk Sisow transacties

Alle online betalen transacties worden gelogd en bewaard in e-Captain. Dat heeft onder andere te maken met het kunnen reproduceren van transacties, het kunnen nakijken van betalingen, maar ook met de boekhouding. In de transactielijst worden bij succesvolle transacties meteen de juiste koppelingen gemaakt.

In onderstaand voorbeeld is gelijk zichtbaar, nadat een succesvolle transactie is geregistreerd, en de batchbetaling gedaan is, dat de posten in de betalingsbatch terug zijn te vinden. Zo weet u precies wat er in een betalingsbatch zit.

Als een factuur betaald wordt vanuit mijn e-Captain, via online betalen, dan wordt de factuur gelijk gekoppeld aan de online betalen betaalregel. Zo ziet u meteen bij de transacties welke facturen zijn voldaan via online betalen.

  • Ga in het Beheercentrum naar Online Betalen en selecteer de optie Bekijk Sisow transacties. (ook de Sofort en Bancontact transacties vind u op identieke wijze terug in het Beheercentrum).

 

onlinebetalen-26

 
 
 

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

 
logo-e-captain-support

Om u optimaal support te kunnen geven is het in sommige gevallen handig als we op afstand kunnen meekijken op uw eigen computer. Hiervoor maken wij gebruik van e-Captain Remote Support. Bel eerst met de helpdesk om af te stemmen of dit in uw geval nodig is.

 Ondersteuning op afstand

 
 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 2 maart 2021

Was deze informatie nuttig?