Bekijk Sisow uitbetalingen

 

Online betalen van nieuwe aanmeldingen instellen

De uitbetalingen die naar u gedaan worden, gebeuren op basis van de door u opgegeven frequentie. e-Captain vangt de batchbetalingen ook op in e-Captain. De betalingsinformatie wordt geregistreerd in e-Captain.

Op basis hiervan kunt u via het icoon links in de batchregel, de individuele posten die voorkomen in de batch bekijken. Zo is snel te achterhalen of de betaling van een persoon ook al bij u binnen is vanuit de bank.

Beide bestanden zijn voor controle en om inzicht te krijgen in wat online betalen voor u doet. Onderstaand voorbeeld geeft de regels weer voorkomend in de batch in het voorgaande scherm. Het bedrag maar ook de persoon die betaald heeft is hier zichtbaar.

 

  • Ga in het Beheercentrum naar Online Betalen en selecteer de optie Bekijk Sisow uitbetalingen. (ook de Sofort en Bancontact uitbetalingen vind u op identieke wijze terug in het Beheercentrum).

 

onlinebetalen-27

 
 
 

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

 
logo-e-captain-support

Om u optimaal support te kunnen geven is het in sommige gevallen handig als we op afstand kunnen meekijken op uw eigen computer. Hiervoor maken wij gebruik van e-Captain Remote Support. Bel eerst met de helpdesk om af te stemmen of dit in uw geval nodig is.

 Ondersteuning op afstand

 
 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 26 februari 2021

Was deze informatie nuttig?