Betaalpagina's in eigen huisstijl

 

Als u online betalen gebruikt dan wordt de gebruiker altijd via twee standaard e-Captain pagina’s door dit betaalproces geleid. Deze twee pagina's worden met een default e-Captain lay-out aangemaakt als Systeempagina in de module Websitebeheer.

 

ideal-online-betalen-systeempagina04

 

Dit zijn de systeempagina's:

  • Online betalen startpagina.
  • Online betalen eindpagina.

 

ideal-online-betalen-systeempagina01

 

Met de Online betalen startpagina wordt het betaalproces gestart. Dit gebeurd door de widget Start PSP. Deze geeft informatie of een eventuele foutmelding weer. Bij iDeal geeft deze ook de keuze voor de bank weer.


Op de Online betalen eindpagina wordt het betaalproces afgerond. Dit gebeurd door de widget End PSP. Deze geeft een tekst weer bij een geslaagde transactie of een foutmelding en afhankelijk van de transactie de optie om factuur te downloaden.

 

ideal-online-betalen-systeempagina03 ideal-online-betalen-systeempagina02Beide pagina’s kunt u zelf naar wens aanpassen en bijvoorbeeld voorzien van uw eigen logo etc. Wij adviseren wel even om na publicatie even een transactie te starten en daarna af te breken. Dan ziet u of uw opmaak i.c.m. de vaste widget goed samengaat.

 
 
 

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

 
logo-e-captain-support

Om u optimaal support te kunnen geven is het in sommige gevallen handig als we op afstand kunnen meekijken op uw eigen computer. Hiervoor maken wij gebruik van e-Captain Remote Support. Bel eerst met de helpdesk om af te stemmen of dit in uw geval nodig is.

 Ondersteuning op afstand

 
 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 26 februari 2021

Was deze informatie nuttig?