Online betalen in module Online Verhuur

Online betalen van Online Verhuur instellen

In het Beheercentrum kunt u instellen dat gebruikers bij Online Verhuur ook via online betalen kunnen en mogen betalen.

• Ga in het Beheercentrum naar Online Betalen en selecteer de optie instellingen Sisow (iDEAL).

onlinebetalen-10

Sisow iDEAL bij mijn captain verhuur? Vul hier JA in om uw relaties de mogelijkheid te geven om online boekingen in Mijn Captain direct met iDEAL te kunnen betalen
Online betalen bij verhuur verplicht? Vul hier JA in als u online betalen wilt verplichten bij online boekingen via Mijn Captain
Sisow iDEAL in bevestiging mail? Zet deze optie op JA als u uw leden de mogelijkheid wilt geven om via een iDeal link in de factuur e-mail de factuur te betalen. De beschikbare variabele is %_AANBETALING_URL_NL%. Voor een nog niet gefactureerde reservering kan de klant dan via deze link een (aan)betaling doen. U kunt NL in de variabele vervange door DE voor de Duitse variant.
Bet.kenmerk verhuur: Vul hier desgewenst een betalingskenmerk in voor deze online betalingen.
Sisow iDEAL bij verhuur via site? Vul hier JA in om uw relaties de mogelijkheid te geven om online boekingen via uw website direct met iDEAL te kunnen betalen
Online betalen bij verhuur via site verplicht? Vul hier JA in als u online betalen wilt verplichten bij online boekingen via uw website
Betalingskenmerk verhuur via site: Vul hier desgewenst een betalingskenmerk in voor deze online betalingen.

Betalen bij Online Verhuur

Als gebruikers via uw website een boeking maken kunnen ze direct met iDEAL (aan)betalen.

onlinebetalen-29

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

Geef uw mening

We horen graag wat u vindt! Wij zijn immers pas tevreden als u dat bent. Wilt u ons laten weten hoe u onze support heeft ervaren? Deel uw ervaring via Google.

Schrijf een review

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 26 februari 2021