Aanmaken en beheren Labels

Algemeen

Aan de online te reserveren objecten kunt u verschillende Labels koppelen. U kunt hierbij denken aan labels als Uitgelicht of Meest geboekt bijvoorbeeld.

Het instellen van de Labels doet u in het Beheercentrum bij Verhuurobjecten.

Aanmaken en beheren labels

• Om labels aan te maken gaat u in het Beheercentrum naar Verhuurobjecten en selecteert u bij Beheer de optie Labels definiëren

online-verhuur-42

• Klik op de gele plus IconS Plusje om een nieuw label toe te voegen.

online-verhuur-43

Tekst Geef de tekst van het label op. Indien u de Taal module gebruikt kunt u door op het vlaggetje te klikken de andere talen invullen.
Achtergrond kleur
Selecteer een van de vastee kleuren of gebruik uw eigen kleur.
Tekstkleur Selecteer de tekstkleur
Altijd bovenaan Als u hier JA selecteert worden objecten met dit label altijd bovenaan in beeld op de website getoond.

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

TeamViewer

Om u optimaal support te kunnen geven is het in sommige gevallen handig als we op afstand kunnen meekijken op uw eigen computer. Hiervoor maken wij gebruik van TeamViewer. Met TeamViewer kunnen wij op afstand uw computer overnemen.

Download TeamViewer

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 27 september 2019