Aanmaken en beheren Opties

Algemeen

Ieder verhuurobject kan ook no een aantal opties hebben. Om deze opties aan een verhuurobject te kunnen koppelen moeten we deze ook eerst aanmaken. De opties kunnen ook per verhuurobject verschillen daarom werken we met categoriën en optiepakketten.

Bij kenmerken kun je denken aan zaken als toeristenbelasting, ontbijtservice, lakenpakketten, handdoeken, etc.

Het instellen van de opties doet u in het Beheercentrum bij Verhuurobjecten.

Aanmaken en beheren categorie├źn

• Om categorieën voor de kenmerken aan te maken gaat u in het Beheercentrum naar Verhuurobjecten en selecteert u bij Opties de optie Beheer categorieën.

online-verhuur-20

• Klik op de gele plus IconS Plusje om een nieuwe categorie toe te voegen.

online-verhuur-21

Naam Geef de naam van de categorie op. Indien u de Taal module gebruikt kunt u door op het vlaggetje te klikken de andere talen invullen.
Volgorde Hiermee bepaalt u in welke volgorde de kenmerken op de website worden weergegeven.

Aanmaken en beheren Opties

• Om Opties aan te maken gaat u in het Beheercentrum naar Verhuurobjecten en selecteert u bij Opties de optie Beheer opties.

online-verhuur-24

• Klik op de gele plus IconS Plusje om een nieuwe optie toe te voegen.

online-verhuur-25

Naam Geef de naam van de optie op. Indien u de Taal module gebruikt kunt u door op het vlaggetje te klikken de andere talen invullen.
Omschrijving Geef (optioneel) een omschrijving op. Indien u de Taal module gebruikt kunt u door op het vlaggetje te klikken de andere talen invullen.
Categorie Selecteer de bijbehorende categorie.
Prijstype Selecteer het gewenste prijstype.
Prijs/percentage Geef de prijs op of indien bij Prijstype voor een percentage heeft gekozen het percentage.
Min. afname Geef de minimale afname op
Max. afname Geef de maximale afname op
Speciaal veld Indien de optie betrekking heeft op toeristenbelasting dan selecteert u hier de optie Toeristenbelasting. Voor overige opties selecteert u de optie NEE.

Aanmaken en beheren Optiepakketten

• Om optiepakketten voor de opties aan te maken gaat u in het Beheercentrum naar Verhuurobjecten en selecteert u bij Opties de optie Beheer optiepakketten.

online-verhuur-22

• Klik op de gele plus IconS Plusje om een nieuw optiepakket toe te voegen.

online-verhuur-23

Naam Geef de naam van het optiepakket op. Indien u de Taal module gebruikt kunt u door op het vlaggetje te klikken de andere talen invullen.

• Nadat u het optiepakket heeft opgeslagen kunt u in het tabblad Opties de opties koppelen aan het optiepakket.

online-verhuur-26

• Selecteer de gewenste optie en klik op Koppelen om de optie toe te voegen aan het optiepakket. Herhaal deze stap voor iedere optie die u wilt toevoegen.
  • Indien u een optie bent vergeten aan te maken die u wilt koppelen dan kunt door op de drie puntjes 3dots-icon te klikken ook een nieuwe optie toevoegen en direct koppelen aan het optiepakket.

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

TeamViewer

Om u optimaal support te kunnen geven is het in sommige gevallen handig als we op afstand kunnen meekijken op uw eigen computer. Hiervoor maken wij gebruik van TeamViewer. Met TeamViewer kunnen wij op afstand uw computer overnemen.

Download TeamViewer

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 27 september 2019