Aanpassen verhuurobjecten

Algemeen

U kunt al uw verhuurobjecten (ligplaatsen, kampeerplaatsen, parkeerplaatsen, boten, auto's etc.) ook beschikbaar maken voor de module Online Verhuur. Hiervoor moet u de gegevens van uw verhuurobjecten aanpassen.

Het aanpassen van uw Verhuurobjecten doet u in het Beheercentrum bij Verhuurobjecten in de optie Planning beheer.

• Ga in het Beheercentrum naar Verhuurobjecten en selecteer in Planning beheer de gewenste planning.

online-verhuur-34

• Klik op het bewerken icoontjeIconS Editvan het object wat u wilt wijzigen.

online-verhuur-35

• Zet de optie Verhuur via website op JA om het object beschikbaar te maken voor online verhuur.
  • Zodra u op Opslaan klikt verschijnen er meerdere tabbladen die we hieronder nader zullen toelichten. De tabbladen Algemeen, Prijzen en Vrije velden laat u ongemoeid.

Tabblad Informatie

In het tabblad Informatie kunt u meer informatie en foto's plaatsen over het object.

online-verhuur-41

Naam voor website Geef de naam van het object op zoals die op de website wordt weergegeven. Indien u de Taal module gebruikt kunt u door op het vlaggetje te klikken de andere talen invullen.
Inleiding voor de website Geef hier een omschrijving op over het object welke op de website wordt weergegeven. Indien u de Taal module gebruikt kunt u door op het vlaggetje te klikken de andere talen invullen.
Afbeeldingen U kunt tot maximaal 10 afbeeldingen koppelen aan het object. Klik hiervoor op de gele plus IconS Plusje.
Documenten U kunt verschillende documenten koppelen aan het object. Denk bijvoorbeeld aan een inventarislijst of plattegrondje. Klik hiervoor op de gele plus IconS Plusje.
Labels U kunt verschillende labels koppelen aan het object zoals bijvoorbeeld Uitgelicht of Meest geboekt. Klik hiervoor op de gele plus IconS Plusje. De label kunt u zelf aanmaken in het Beheercentrum.
Eigenaar Koppel hier eventueel de eigenaar aan het object als u de verhuur namens de eigenaar doet. U kunt dan tevens aangeven of de eigenaar de toeristenbelasting heeft afgekocht.

Tabblad Kenmerken

In het tabblad Kenmerken koppelt u de Kenmerkgroep aan het object.

online-verhuur-40

• Selecteer bij Kenmerkgroep de gewenste kenmerkgroep. Na de selectie verschijnen de verschillende kenmerken van de Kenmerkgroep.
  • Pas de verschillende kermerken naar wens aan voor dit object.

Tabblad Optiepakket

In het Tabblad Optiepakket koppelt u het gewenste optiepakket aan het object.

online-verhuur-39

• Selecteer bij Optiepakket het gewenste optiepakket. Na de selectie verschijnen de  opties van het geselecteerde optiepakket.

Tabblad Prijsgroep

In het tabblad Prijsgroep koppelt u de prijsgroep aan het object.

online-verhuur-38

• Selecteer bij Prijsgroep de gewenste prijsgroep. Na de selectie verschijnen de actuele prijzen voor de geselecteerde prijsgroep.

Tabblad Blokkeringen

In het Tabblad Blokkeringen kunt u periodes blokkeren waarin het object niet verhuurd kan worden.

online-verhuur-36

• Klik op de gele plus IconS Plusje om een nieuwe blokkering toe te voegen.

online-verhuur-37

Omschrijving en tijdstip Vul de omschrijving in en geef de begin- en eindtijd op. Tevens kunt u een kleur selecteren waarmee u op de website aangeeft dat die periode is geblokkeerd.
Herhaalpatroon Geef het herhaalpatroon op. Dit kan ook eenmalig zijn.
Bereik van herhaalpatroon Geef de start- en einddatum op van de periode waarin het herhaalpatroon actief is.

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

TeamViewer

Om u optimaal support te kunnen geven is het in sommige gevallen handig als we op afstand kunnen meekijken op uw eigen computer. Hiervoor maken wij gebruik van TeamViewer. Met TeamViewer kunnen wij op afstand uw computer overnemen.

Download TeamViewer

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 27 september 2019