Beheren prijzen en periodes

Algemeen

Aan de online te reserveren objecten kunt u verschillende prijzen en periodes koppelen.

Het instellen van de prijzen en periodes doet u in het Beheercentrum bij Prijzen & periodes.

Beheren verhuurperiodes

Bij de verhuurperiodes kunt u een drietal zaken instellen. Als eerste kunt u aangeven welke seizoenen u kent, bijvoorbeeld hoogseizoen, laag seizoen of zomer, winter, etc.. Daarnaast kunt u verschillende boeking periodes instellen zoals weekend, week, mid/week, etc.. Als laatste kunt u ook speciale arrangementen aanmaken voor bijvoorbeeld de feestdagen periodes zoals Kerst, Pasen en Pinksteren.

• Om Verhuurperiodes aan te maken gaat u in het Beheercentrum naar Verhuurobjecten en selecteert u bij Prijzen & periodes de optie Beheer verhuurperiodes.

online-verhuur-29

Seizoenen beheren

• Klik op de gele plus IconS Plusje bij Seizoenen om een nieuw seizoen toe te voegen.

online-verhuur-30

Naam periode
Geef de naam van de periode op. Indien u de Taal module gebruikt kunt u door op het vlaggetje te klikken de andere talen invullen.
Ingangsdatum Geef de startdatum op van de periode
Einddatum Geef de einddatum op van de periode

Het groene bolletje bij de seizoenen geeft de actieve periode weer.

Boeking periodes beheren

• Klik op de gele plus IconS Plusje bij Boeking periodes om een nieuwe periode toe te voegen.

online-verhuur-31

Naam periode
Geef de naam van de periode op. Indien u de Taal module gebruikt kunt u door op het vlaggetje te klikken de andere talen invullen.
Aantal nachten
Geef het aantal nachten op van de periode
Aankomstdagen Selecteer op welke dagen uw gasten kunnen aankomen
Aankomsttijd Geef de aankomsttijd op
Vertrektijd Geef de vertrektijd op
Volgorde Met de volgorde bepaalt u in welke volgorde de periodes op de website worden weergegeven.

Arrangementen beheren

• Klik op de gele plus IconS Plusje bij Arrangementen om een nieuw arrangement toe te voegen.

online-verhuur-32

Naam periode
Geef de naam van de periode op. Indien u de Taal module gebruikt kunt u door op het vlaggetje te klikken de andere talen invullen.
Ingangsdatum
Geef de ingangsdatum van de arrangementsperiode op
Einddatum Geef de einddatum van de arrangementsperiode op
Aankomsttijd Geef de aankomsttijd op
Vertrektijd Geef de vertrektijd op

Beheer prijzen

• Om prijzen te beheren gaat u in het Beheercentrum naar Verhuurobjecten en selecteert u bij Prijzen & periodes de optie Beheer prijzen.

online-verhuur-27

• Selecteer eerst welke BTW code van toepassing is.
  • Klik op de gele plus IconS Plusje om een nieuwe prijsgroep toe te voegen.

online-verhuur-28

Naam Geef de naam van de cprijsgroep op. Indien u de Taal module gebruikt kunt u door op het vlaggetje te klikken de andere talen invullen.
Verhuurtype Selecteer hier het verhuurtype (per dag of per nacht)

• Nadat u op Opslaan heeft geklikt kunt u in het tabblad Prijzen de prijzen gaan invoeren.

online-verhuur-33

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

Geef uw mening

We horen graag wat u vindt! Wij zijn immers pas tevreden als u dat bent. Wilt u ons laten weten hoe u onze support heeft ervaren? Deel uw ervaring via Google.

Schrijf een review

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 27 september 2019