Online verhuur koppelen aan uw website

Algemeen

Nadat u alle instellingen heeft gemaakt kunt u de Online verhuur pagina aan uw website toevoegen. Voor de module Online Verhuur zijn drie systeempagina's ontwikkeld. U vind deze systeempagina's terug in de module Websitebeheer onder de Systeempagina's in de map Verhuur.

online-verhuur-53

Systeempagina Verhuur boeking

De systeempagina Verhuur boeking leidt de bezoeker door het boekingsproces. Deze pagina heeft geen widgets die u verder kunt instellen. U kunt eventueel zelf nog wel rijen en widgets toevoegen aan deze pagina.

online-verhuur-45

Voorbeeld weergave op website

online-verhuur-49

Systeempagina Verhuur object details

De systeempagina Verhuur object details toont de detailpagina van het verhuurobject. U kunt eventueel zelf nog rijen en widgets toevoegen aan deze pagina.

online-verhuur-46

• Klik in de widget Verhuur: objectdetails op het bewerken icoontjeIconS Editom de instellingen van de widget aan te passen.

online-verhuur-47

Kleur object naam Selecteer de kleur voor de weergave van de objectnaam
Toon categorie Bij JA wordt de categorie ook getoond op de website
Knop "Boeken" tekst Geef de tekst op van de Boeken knop.

Voorbeeld weergave op website

online-verhuur-48

Systeempagina Verhuur overzicht

De systeempagina Verhuuroverzicht toont het overzicht van alle object die verhuurd mogen worden. U kunt eventueel zelf nog rijen en widgets toevoegen aan deze pagina.

online-verhuur-50

• Klik in de widget Verhuur overzicht op het bewerken icoontjeIconS Editom de instellingen van de widget aan te passen.

online-verhuur-51

Kleur object naam Selecteer de kleur voor de weergave van de objectnaam
Toon categorie Bij JA wordt de categorie ook getoond op de website
Prijs kleur
Selecteer de kleur voor de weergave van de prijs
Aantal items per pagina Geef het aantal items op dat op de pagina wordt getoond. e-Captain voegt automatisch pagination toe waarmee de gebruiker kan verder klikken naar meer resultaten
Kleur prijsbereik slider Selecteer de kleur voor de prijsbereik slider

Voorbeeld weergave op website

online-verhuur-52

Pagina koppelen aan menu

Om het online verhuren via de website mogelijk te maken moet u de systeempagina Verhuur overzicht toevoegen aan het menu van uw website. Hiervoor gaat u in de module Websitebeheer naar het onderdeel Menu's.

Een gedetailleerde uitleg over het toevoegen van menu items vind u op de helppagina Menu.

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

Geef uw mening

We horen graag wat u vindt! Wij zijn immers pas tevreden als u dat bent. Wilt u ons laten weten hoe u onze support heeft ervaren? Deel uw ervaring via Google.

Schrijf een review

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 27 september 2019