Overzicht wijzigingen

Pop-up scherm Overzicht wijzigingen e-Captain

Met het onderdeel Overzicht wijzigingen houden wij u op de hoogte van recente wijzigingen en toevoegingen aan de modules van e-Captain.

• Klik in het hoofdmenu op Help/Handleidingen.
  • Kies in het submenu voor Overzicht wijzigingen.
  • Er zal een pop-up geopend worden met daarin de recente wijzigingen.

overzicht-wijzigingen1-full 2

Aan de bovenzijde van de pop-up Overzicht wijzigingen e-Captain ziet u een aantal mogelijkheden om resultaten te filteren binnen de wijzigingen en toevoegingen.

Pop-up instellingen

Naast het overzicht waar de wijzigingen en toevoegingen aan de modules van e-Captain worden getoond, is het mogelijk een pop-up melding te ontvangen bij een nieuwe wijziging of toevoeging. Deze melding wordt getoond op het Home scherm bij het inloggen in e-Captain. Als u deze wilt aanpassen klikt u in het overzicht op de paarse knop Pop-up instellingen.

overzicht-wijzigingen2-full 2

De opties met betrekking tot de pop-up meldingen zijn:

• Toon pop-ups bij een wijziging in een actieve module: U krijgt van alle actieve modules een pop-up bij een wijziging of toevoeging aan die actieve modules.
  • Toon geen pop-ups: u krijgt geen enkele pop-up bij een wijziging of toevoeging aan een module.
  • Toon alleen pop-ups bij wijzigingen in de volgende modules: U kunt een selectie maken van welke actieve modules u een pop-up wilt ontvangen bij een wijziging of toevoeging aan die actieve modules.

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

Geef uw mening

We horen graag wat u vindt! Wij zijn immers pas tevreden als u dat bent. Wilt u ons laten weten hoe u onze support heeft ervaren? Deel uw ervaring via Google.

Schrijf een review

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 25 januari 2021