Kilometerregistratie

Uw personeelsleden kunnen op de Kilometerregistratie pagina van Mijn Captain hun uren registeren. U vindt de Kilometerregistratie pagina in de module Websitebeheer onder de Systeempagina's bij het onderdeel Personeel. De personeelspagina's zijn standaard besloten pagina's.

personeel-38

Als uw personeelsleden zijn ingelogd kunnen ze een kilometerregistratie indienen, wijzigen of verwijderen. Reeds goedgekeurde aanvragen kunnen niet meer gewijzigd of verwijderd worden. Personeelsleden kunnen zowel woon-werkverkeer kilometers registreren als werk-werkverkeer kilometers.

personeel-51

Type Keuze uit Woon-werk of Werk-werk. Selecteert U woon-werkverkeer dan dient u zowel de heen als terugreis op te geven.
Van / Naar Geef de postcode op van vertrek en aankomst locatie. e-Captain rekent zelf de afstand uit.
Extra km Vul eventueel extra gereden kilometers in
Reden extra km Geef de reden op van de extra gereden kilometers

• Klik op de plus + om een extra kilometerregistratie toe te voegen
  • Klik op Kilometers bijwerken en opslaan om de kilometers door te geven. Na het opslaan verschijnt onderstaande melding in beeld.

personeel-52

Kilometerregistratie accorderen

Als uw personeelsleden kilometers hebben geregistreerd vindt u deze terug in e-Captain en kunt u deze controleren en accorderen.

• Klik in het Hoofdmenu op Personeel en selecteer de optie Kilometerregistratie.

personeel-54

• Vink de personeelsleden aan waarbij u de kilometers wilt accorderen en klik dan op de knop Selectie accorderen.
  • OF klik op het bewerken icoontje IconS Edit om de kilometerregistratie te openen.

personeel-55

• Controleer de ingevoerde gegevens, pas deze indien nodig aan en klik daarna op een van de knoppen zoals Bijwerken en accorderen.

Nadat de kilometers zijn geaccordeerd kunnen uw personeelsleden de kilometerregistratie zelf niet meer aanpassen. Eventuele wijzigingen moeten ze aan u doorgeven en die kunt u handmatig verwerken.

Reeds goedgekeurde kilometerregistraties aanpassen

Indien u de geregistreerde kilometers van uw personeel heeft goedgekeurd kan alleen u deze nog aanpassen. Uw personeel dient een eventuele aanpassing zelf aan u door te geven. Dit kan niet via Mijn Captain.

De reeds goedgekeurde kilometerregistraties vind u terug bij de Historie kilometerregistraties.

personeel-56

• Klik op het oog icoontje IconS Oog om de kilometerregistratie te openen.

personeel-57

• Pas de gewenste gegevens aan en klik op Correctie bijwerken.

Schrijf een review

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 11 juni 2019