Een passant registeren via de plattegrond in de Kassa

Inhoudsopgave

1. Een passant registreren

Een passant registreren

Om een passant via de Kassa te registreren klikt u op de kassa op de knop Plattegrond.

Als u een passant wilt registreren is het van belang dat u in de werkmode Passanten werkt.

• Geef in de werkbalk de planningsinformatie van de passant op en klik op een vrij plaats in de plattegrond.

plattegrond-verhuurobjecten-10

• Nadat u een vrij plaats heeft geselecteerd opent het pop-up Passanten scherm waarin de ingevoerde worden mee genomen

plattegrond-verhuurobjecten-11

• Selecteer een bestaande passant of voer met de gele plus IconS Plusje een nieuwe passant in.
  • Vul de gegevens in de Passanten kaart in.

plattegrond-verhuurobjecten-12

• Klik op de gele plus IconS Plusje om de boeking te maken.

plattegrond-verhuurobjecten-13

• Klik op Opslaan om de boeking op te slaan.

plattegrond-kassa-05

• De boeking is nu toegevoegd. Klik op Afrekenen via kassa om direct de boeking via de kassa af te rekenen. Het plattegrond scherm wordt afgesloten en u komt terug in het kassa scherm om het bedrag te kunnen afrekenen.

plattegrond-kassa-06

U kunt ook direct in de plattegrond op een vrije plaats klikken en een boeking maken. Let er dan wel op dat u bij het maken van de boeking de juiste aankomst en vertrek gegevens invult.

Download TeamViewer

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 4 mei 2018