Een seizoenplaats toewijzen via de plattegrond in Verhuurobjecten

Een seizoenplaats toewijzen

Als u een seizoensplaats wilt toewijzen is het van belang dat u in de werkmode Lange verhuur werkt.

• Klik in de plattegrond op een vrije plaats. Het planningsscherm wordt in een pop-venster geopend.

plattegrond-verhuurobjecten-15

• Zoek de relatie en het te plannen relatieobject op.
  • Selecteer het seizoen.
  • Vul eventueel nog de overige velden in.

plattegrond-verhuurobjecten-16

• Klik op Opslaan en Sluiten om de registratie te voltooien en terug te keren naar de plattegrond.

Download TeamViewer

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 1 mei 2018