Kassa knop visuele plattegrond aanmaken

Visuele plattegrond knop aanmaken

Om met de visuele plattegrond op de kassa te kunnen werken heeft u op de kassa een plattegrond knop nodig.

• Ga in het Beheercentrum naar Kassa en selecteer de optie Basis indeling
  • Klik links onder in beeld op de gele plus IconS Plusje om een nieuwe knop toe te voegen
  • Selecteer bij Soort knop de optie Plattegrond
  • Selecteer bij Plattegrond de gewenste plattegrond. U kunt dus per plattegrond een aparte knop aanmaken.
  • Geef bij Omschrijving de naam van de knop op.

plattegrond-kassa-01

• Klik op Opslaan om de knop op te slaan
  • Sleep de knop naar een lege plaats in het kassa scherm (zie onderstaand voorbeeld)

plattegrond-kassa-02

Plattegrond op de kassa opvragen

Om de plattegrond op de kassa op te vragen logt u in op de kassa en hoeft u alleen maar op de knop Plattegrond te klikken.

• Klik op de knop Plattegrond om de plattegrond te openen.

plattegrond-kassa-03

• De plattegrond opent in een nieuw browser venster.

plattegrond-kassa-04

Download TeamViewer

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 4 mei 2018