Verhuurobjecten koppelen aan plattegrond

Inhoudsopgave

1. Verhuurobjecten koppelen

Verhuurobjecten koppelen

Als u uw plattegrond getekend heeft kunt u uw Verhuurobjecten zoals lig- of staplaatsen gaan koppelen aan de plattegrond.

• Ga in het Beheercentrum naar Plattegronden en selecteer Plattegrond beheer.
  • Klik bij de plattegrond waar u de verhuurobjecten aan wilt koppelen op het plattegrond-icoontje-icoontje.

plattegrond-08

De editor wordt in een nieuw tabblad of venster geopend.

• Om Verhuurobjecten te koppelen aan uw plattegrond selecteert u in de editor in het uitklapmenu de optie Boxen.

plattegrond-verhuurobjecten-koppelen-01

• Selecteer de gewenste vorm en plaats deze op de plattegrond.

plattegrond-verhuurobjecten-koppelen-02

• Pas het formaat van de vorm aan, aan uw plattegrond. Door de vorm daarna te dupliceren kunt u snel en eenvoudig alle plaatsen invullen.

Vervolgens moet u de toegevoegde Boxen koppelen aan de daadwerkelijk Verhuurobjecten.

• Selecteer een Box vorm waar u een Verhuurobject aan wilt koppelen.
  • Bij de Eigenschappen van de vorm kunt u het gewenste Verhuurobject koppelen.

plattegrond-verhuurobjecten-koppelen-03

• Klik bij Box op de rode tekst [KIES]. Er wordt nu een pop-up scherm geopend waarin u het gewenste Verhuurobject kunt selecteren.

plattegrond-verhuurobjecten-koppelen-04

• Selecteer vervolgens de volgende vorm en herhaal bovenstaande stappen. e-Captain onthoud welke Verhuurobjecten u reeds heeft gekoppeld en toont automatisch het volgende Verhuurobject.

Download TeamViewer

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 1 mei 2018