Algemene instellingen reserveringen

Er zijn een aantal algemene instellingen die van toepassing zijn op de beveiliging en de weergave van de visuele planner.

• Klik in het menu op Beheercentrum.
  • Ga naar Reserveringen.
  • Kies hier voor Algemene instellingen.

algemene-instellingen-reserveringen-001

• Weerstation weergeven: Er is keuze uit een groot aantal weerstations om het actuele weer te tonen in de visuele planner.

algemene-instellingen-reserveringen-002

• Zon opkomst/ondergang weergeven: Indien deze optie op JA staat wordt er de zonsopkomst/ondergang in de visuele planner weergegeven.

algemene-instellingen-reserveringen-003

• Verberg objecten waar je niet bevoegd voor bent: Er wordt na het inloggen gecontroleerd of u het verenigingsobject mag reserveren. Deze controle wordt gedaan op de groepen waar men is ingedeeld. Komt u niet voor in één van de groepen van dit verenigingsobject dan wordt dit object niet getoond in de visuele planner en is deze ook niet te reserveren.
  • Herhaal tijdsbalk: Hiermee wordt na een bepaald aantal object items in de visuele planner een extra tijdsbalk geplaatst. In onderstaand voorbeeld na 5 items:

algemene-instellingen-reserveringen-004

Beveiliging

algemene-instellingen-reserveringen-005

• Bevestigen afschermen op IP adres: Vul hier het IP adres in van de computer van de vereniging. Alleen voor deze computer is het toegestaan om het bevestigscherm vanuit de website te openen.
  • Voor bevestigen via site is inloggen verplicht: Een computer op de vereniging kan worden toegewezen als computer waarop men zelf de reservering mag bevestigen. Om de doorstroom te bevorderen kan er worden gekozen dat voor het bevestigen niet hoeft te worden ingelogd. Laat deze instelling dan op NEE staan. Als u zeker wilt weten dat de juiste persoon de reservering bevestigd kunt u deze instelling op JA zetten.
  • Maximum aantal reserveringen per dag: Indien ingevuld kan een persoon maximaal dit aantal reserveringen per dag maken.
  • Vooruit reserveren afschermen op huidige tijd:
  • Voor beveiliging via groepen:

Schade melden

algemene-instellingen-reserveringen-006

• Schade melden vanuit Mijn Captain: Als deze instelling op JA staat is het mogelijk om via de website een schademelding aan te maken.

algemene-instellingen-reserveringen-007

Download TeamViewer

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 22 mei 2017