Vrije velden definiëren

Inhoudsopgave

1. Vrije velden definiëren

Vrije velden definiëren

Het kan zijn dat u bij de verenigingsobjecten een aantal gegevens wilt registreren. Bijvoorbeeld max. gewicht, aantal personen, lengte, et cetera.
Deze velden kunnen we aanmaken door een set vrije velden aan te maken:

• Klik in het menu op Beheercentrum.
  • Ga naar Reserveringen.
  • Kies hier voor Vrije velden definiëren.

vrije-velden-definieren-001

• Het onderstaande scherm zal geopend worden:

vrije-velden-definieren-002

• Geef bij Naam een naam op voor de vrije velden set.
  • Klik op Opslaan om de set aan te maken.
  • Kies nu de vrije velden waarvan u gebruik wilt maken.

vrije-velden-definieren-003

• Klik nadat u de velden heeft gekozen en eventueel de volgorde heeft aangepast op Opslaan.
  • Door het veld Extern op Ja te zetten wordt dit veld ook zichtbaar in de planner.

vrije-velden-definieren-004

• De vrije velden kunnen aan het Type gekoppeld worden:
  • Ga naar Type definiëren in het Beheercentrum en koppel de zojuist aangemaakte vrije velden set aan het type.

vrije-velden-definieren-005

• Dezelfde vrije velden kunnen aan meerdere types worden gekoppeld.

Download TeamViewer

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 22 mei 2017