Achteraf schutter aanmelden

Als u op uw locatie geen schutters kunt aanmelden, bijvoorbeeld omdat er op de schietlocatie geen internet of wifi beschikbaar is, dan kunt u in e-Captain ook achteraf nog schutters aanmelden.

Om achteraf een schutter aan te melden logt u in in e-Captain en gaat u naar het onderdeel Schietsport.

• Ga in het hoofdmenu naar Schietsport en selecteer de optie Schutter achteraf aanmelden.

schietsport-215

Naam Officier van Dienst Selecteer hier de desbetreffende OvD die dienst had op het moment dat de schutter geschoten heeft.
Datum Selecteer hier de datum van de schietbeurt.
Starttijd Geef hier de starttijd van de schietbeurt op.
Eindtijd Geef hier de eindtijd van de schietbeurt op.
Kies locatie Selecteer hier de schietlocatie.
Naam lid Selecteer hier de schutter
Kies wapen Selecteer hier het gebruikte leenwapen (Optioneel)
Munitie Geef hier op of de schutter ook munitie heeft gekocht (Optioneel)
Kies baan Selecteer hier op welke baan de schutter geschoten heeft. (Optioneel)
Artikel Geef hier op of de schutter ook overige artikelen heeft gekocht. (Optioneel)
Kies betaalwijze Selecteer hier de gebruikte betaalwijze
Pincode Officier van Dienst Vul hier de pincode van de desbetreffende OvD in.

• Klik op Opslaan om de aanmelding af te ronden.

schietsport-216

Schrijf een review

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 19 juli 2021