Competitie deelnemers en resultaten

 

Deelnemers toevoegen aan een competitie

Leden kunnen deelnemen aan een interne competitie. Een lid kan door de organisator van de competitie in e-Captain worden toegevoegd als deelnemer maar ook door de Officier van Dienst worden toegevoegd.

  • Ga naar het onderdeel Competitie.

 

schietsport-172

 

  • Voer het lidnummer in en selecteer vervolgens een competitie.

 

schietsport-175

 

  • Selecteer een (sub)klasse waaraan het lid wil deelnemen en klik op Deelnemen. Als een lid niet de juiste bevoegdheden heeft krijgt u een melding en kan het lid niet deelnemen aan de competitie.

 

schietsport-174

Resultaten invoeren en bekijken

Om de resultaten in te voeren of te bekijken ga je ook naar het onderdeel Competitie. Er kunnen alleen resultaten voor de huidige dag worden ingevoerd of worden bewerkt. Resultaten die op een ander moment zijn behaald kunnen uitlsuitend via de e-Captain back-end worden ingevoerd.

  • Ga naar Competitie, voer het lidnummer (of KNSA-nummer) in en selecteer de gewenste competitie. De competities waar het lid aan mee doet worden in groen weergegeven.

 

schietsport-173

 

Vervolgens ziet u de eerder behaalde resultaten in de competitie.

  • Klik op Bewerken om een eerder resultaat te wijzigen.
  • Klik op Resultaat toevoegen om een nieuw resultaat toe te voegen.

 

schietsport-176

 

  • Voer het resultaat in en klik op Opslaan om de wijzigingen op te slaan.
 
 
 

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

 
logo-e-captain-support

Om u optimaal support te kunnen geven is het in sommige gevallen handig als we op afstand kunnen meekijken op uw eigen computer. Hiervoor maken wij gebruik van e-Captain Remote Support. Bel eerst met de helpdesk om af te stemmen of dit in uw geval nodig is.

 Ondersteuning op afstand

 

Geef uw mening

We horen graag wat u vindt! Wij zijn immers pas tevreden als u dat bent. Wilt u ons laten weten hoe u onze support heeft ervaren? Deel uw ervaring via Google.

Schrijf een review

 
 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 19 juli 2021

Was deze informatie nuttig?