Dagstaat opvragen en uitprinten

 

Dagstaat opvragen en uitprinten

Als Officier van Dienst kunt u aan het einde van de dag een dagstaat opvragen en uitprinten. In de dagstaat vind u een totaal overzicht van alle schutters die, die dag geschoten hebben, alle uitgegeven wapens en verkochte munitie etc.

  • Klik in de Schietsportregistratiepagina op het printer icoontje schietsport-131 om de dagstaat op te vragen. e-Captain opent dan een PDF die u kunt uitprinten en/of opslaan.

 

schietsport-197

 
 
 

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

 
logo-e-captain-support

Om u optimaal support te kunnen geven is het in sommige gevallen handig als we op afstand kunnen meekijken op uw eigen computer. Hiervoor maken wij gebruik van e-Captain Remote Support. Bel eerst met de helpdesk om af te stemmen of dit in uw geval nodig is.

 Ondersteuning op afstand

 

Geef uw mening

We horen graag wat u vindt! Wij zijn immers pas tevreden als u dat bent. Wilt u ons laten weten hoe u onze support heeft ervaren? Deel uw ervaring via Google.

Schrijf een review

 
 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 19 juli 2021

Was deze informatie nuttig?