Disciplines beheren

De disciplines van uw vereniging stelt u in, in het Beheercentrum. Standaard wordt hier de lijst met alle KNSA disciplines getoond. In die lijst kunt u aangeven welke disciplines er binnen uw vereniging actief zijn. Daarnaast kunt u zelf ook eigen discliplines aanmaken.

• Ga in het Beheercentrum naar Schietsport en selecteer de optie Beheer disciplines.

schietsport08

schietsport09 Disciplines met een groen bolletje zijn actief binnen uw vereniging. Klik op het bolletje om de discipline te de-activeren.
schietsport10 Disciplines met een rood bolletje zijn niet actief binnen uw vereniging. Klik op het bolletje om de discipline te activeren.

Eigen disciplines aanmaken

U kunt ook eigen discliplines aanmaken.

• Klik op de gele plus IconS Plusje om een nieuwe, eigen discipline toe te voegen.
  • Vul de verschillende velden in en klik op Opslaan,

schietsport11

Nummer Geef uw eigen discipline een uniek nummer
Discipline Geef uw eigen discipline een naam
Wapengroep Selecteer de wapengroep die bij deze discipline hoort. Wapengroepen kunt u ook zelf aanmaken en beheren.
Fase Geef de fase op die bij uw eigen discipline hoort.

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

logo-e-captain-support

Om u optimaal support te kunnen geven is het in sommige gevallen handig als we op afstand kunnen meekijken op uw eigen computer. Hiervoor maken wij gebruik van e-Captain Remote Support. Bel eerst met de helpdesk om af te stemmen of dit in uw geval nodig is.

Ondersteuning op afstand

Geef uw mening

We horen graag wat u vindt! Wij zijn immers pas tevreden als u dat bent. Wilt u ons laten weten hoe u onze support heeft ervaren? Deel uw ervaring via Google.

Schrijf een review

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 14 januari 2020