Munitie beheren

De beschikbare munitie van uw vereniging stelt u in, in het Beheercentrum.

• Ga in het Beheercentrum naar Schietsport en selecteer de optie Beheer munitie.

schietsport18

• Klik op het bewerken icoontje IconS Edit om bestaande munitie te bewerken
  • Klik op het verwijder icoontje IconS Delete om bestaande munitie te verwijderen
  • Klik op de gele plus IconS Plusje om een nieuwe munitie toe te voegen.

schietsport19

Naam Geef de naam van de munitie op
Kaliber Selecteer het kaliber van de munitie. Zie ook Kalibers beheren.
Barcode Voer de barcode in van de munitie om deze ook te kunnen inscannen voor de verkoop.
Prijs  Vul de verkoopprijs is van de munitie.
Volgorde Geef aan op welke plek in de tabel het kaliber moet komen te staan

• Klik op Opslaan om de wijzigen op te slaan.

Munitie voorraad beheren

Bij het onderdeel Beheer munitie kunt u ook de voorraad van de munitie beheren.

• Klik op het bewerken icoontje IconS Edit om bestaande munitie te bewerken en de voorraad te beheren.

schietsport20

Rechtsboven in beeld ziet u de actuele hoofdvoorraad en de grijpvoorraden op de verschillende schietpunten.

•  Klik op de gele plus IconS Plusje om de voorraad te muteren. Let op, u muteert hier alleen de hoofdvoorraad en grijpvoorraad. Als schutters munitie kopen wordt de voorraad automatisch gemuteerd.

schietsport21

Munitiesoort Hier wordt de munitiesoort weergegeven die u gaat muteren.
Aantal Geef de mutatie op in aantallen
Verplaats naar locatie Indien nieuwe voorraad selecteer dan Hoofdlocatie. Indien u munite verplaats van de hoofdvoorraad naar de grijpvoorraad selecteer dan het gewenste schietpunt.
Reden mutatie Selecteer de gewenste optie Nieuwe voorraad, Grijpvoorraad of Correctie voorraad.
Opmerking Vul eventueel nog een opmerking in.

• Klik op Opslaan om de wijzigingen op te slaan.

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

Geef uw mening

We horen graag wat u vindt! Wij zijn immers pas tevreden als u dat bent. Wilt u ons laten weten hoe u onze support heeft ervaren? Deel uw ervaring via Google.

Schrijf een review

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 14 januari 2020