Schietsportregistratie pagina instellen

Schietsportregistratie pagina activeren.

De Officier van Dienst logt in op de schietsportregistratie pagina. Deze pagina is een systeempagina in de module Websitebeheer.

• Ga in Websitebeheer naar Pagina's.
  • Klik in Systeempagina's op Schietsport.

schietsport48

• Klik op het bewerken icoontjeIconS Edit om de pagina te bewerken.

schietsport49

• Klik in de geel gemarkeerde widget op het bewerken icoontjeIconS Edit om de widget te bewerken.

schietsport50

Titel Vul hier de titel in van de Schietsportregistratie pagina. Tip: vul hier uw verenigingsnaam in.
Achtergrondkleur bovenbalk Selecteer hier de kleur van de bovenbalk. U kunt direct de kleurcode invoeren of op het zwarte vierkantje klikken om de kleur te wijzigen.
Tekstkleur bovenbalk Selecteer hier de tekstkleur van de bovenbalk. U kunt direct de kleurcode invoeren of op het witte vierkantje klikken om de kleur te wijzigen.

• Klik op Opslaan om de instellingen op te slaan.
  • Klik op Publiceren om de wijzigen te publiceren. Hiermee wordt de schietsportregistratie pagina geactiveerd.

URL van de pagina

Standaard is de URL van de Schietsportregistratiepagina vereniging-site.e-captain.nl/schietsport/schutter-aanmelden.

• U vind de URL door bij de pagina te klikken op de knop Bekijk online versie.

schietsport53

• In de URL balk vindt u de URL van de pagina.

schietsport52

Op uw eigen website kunt u een link maken naar de schietsportregistratie pagina zodat de Officier van Dienst snel en makkelijk kan inloggen. U kunt ook een bookmark maken van de pagina in uw browser.

Instellingen in Beheercentrum

In het Beheercentrum kunt u nog enkele algemene instellingen maken.

• Ga in het Beheercentrum naar Websitebeheer en selecteer de optie Algemene instellingen.

schietsport63

Website titel Geef hier de titel van uw website op
Site offline halen Hiermee kunt u, uw website offline halen. Er wordt dan een zogenaamde "under construction" pagina getoond.
Website titel zichtbaar in titelbalk browser Hiermee wordt de titel van uw website ook in de titelbalk van uw browser getoond.
Domein voorkeur Hiermee stelt u in of uw domeinnaam in de browser met of zonder WWW wordt weergegeven. Uw website is altijd bereikbaar met en zonder WWW in de domeinnaam. Deze instelling is alleen van toepassing als u een eigen domeinnaam gebruikt via e-Captain.
Openingspagina Hiermee stelt u de startpagina van uw website in.

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

Geef uw mening

We horen graag wat u vindt! Wij zijn immers pas tevreden als u dat bent. Wilt u ons laten weten hoe u onze support heeft ervaren? Deel uw ervaring via Google.

Schrijf een review

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 17 januari 2020