Banenoverzicht bekijken

Uitleg banenoverzicht

In het banenoverzicht ziet u een overzicht van alle banen per tijdsblok. U ziet hier welke banen er vrij en welke juist bezet zijn. Is een baan bezet dan ziet u ook wie er moeten spelen op die baan. Als er een herhaalpatroon is (zie hoofdstuk “Herhaalpatroon instellen”) of als een baan buiten gebruik is dan ziet u dat ook allemaal in het banenoverzicht.

tennisbaanreservering-banenoverzicht-bekijken-1

Bovenaan het banenoverzicht ziet u de huidige datum staan. Als u in het banenoverzicht de tijdsblokken voor vandaag bekijkt ziet u daar “Vandaag” staan en voor morgen staat er “Morgen”. Bij alle verdere datums ziet u gewoon de datum bovenin staan. Onder de datum staan 2 pijlen. Als u het huidige tijdsblok bekijkt dan ziet u maar 1 pijl. U kunt dan alleen naar het volgende tijdsblok klikken. Anders ziet u er een om terug te gaan en een om verder te gaan. Tussen die twee pijlen in ziet u het actieve tijdsblok. Door op een van de pijlen de klikken kunt u bladeren tussen de tijdsblokken. Zodra u naar een ander tijdsblok klikt, ziet u gelijk de reserveringen van dat tijdsblok.

Onder de pijlen en het actieve tijdsblok ziet u alle banen staan. U ziet wat voor type baan het is, gravel, gras of binnenbaan, en de naam van de baan. Als een baan bezet is door bijv. een reservering of een herhaalpatroon dan komt er op de baan te staan wat er op die baan te doen is. Bij een reservering staan dus alle namen onder elkaar op de baan. En bij een herhaalpatroon staat op de baan wat er te doen is bijv. een training of een toernooi.

Banenoverzicht op de club

Als u op de club bent dan kunt u een gereserveerde baan aanklikken om meer informatie over die reservering te weten te komen. U ziet dan alle spelerspassen van de spelers in de reservering en u kunt zien of de reservering al bevestigd is. Ook heeft u hier de mogelijkheid om ervoor te kiezen om uw eigen reservering te annuleren. Wilt u een baan reserveren en bent u op de club dan kunt u een vrije baan aanklikken. U krijgt dan het scherm “Reserveren met pas” te zien (zie hoofdstuk “Reserveringen plaatsen met pas”).

Banenoverzicht vanaf thuis

Als u thuis bent heeft u niet de mogelijkheid om gereserveerde banen aan te klikken. Dit is gedaan wegens privacy redenen. U kunt wel op een vrije baan klikken. U komt dan in het scherm “Reserveren zonder pas” (zie hoofdstuk “Reserveringen plaatsen zonder pas”).

Schrijf een review

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 6 juni 2017