Banenoverzicht bekijken variabel reserveren

 

Banenoverzicht bekijken variabel reserveren

Het is ook mogelijk om variabel te reserveren. Er wordt dan geen gebruik gemaakt van de vaste tijdsblokken. U kunt dan zodra u op de club komt gelijk een vrije baan reserveren en dan gelijk beginnen met spelen. Als alle banen bezet zijn kunt u een reservering plaatsen achter een bezette baan en dan kunt u spelen zodra deze baan vrij komt. Hieronder ziet u een voorbeeld van het banenoverzicht als u variabel reserveren gebruikt.

 

banenoverzicht-bekijken-variabel-reserveren-1

 

U ziet direct aan de groene of rode kleur of een baan vrij of bezet is. Indien de baan bezet is ziet u ook gelijk tot wanneer de baan in gebruik is. Door een vrije baan aan te klikken kunt u de baan reserveren. Als u op een bezette baan klikt ziet u meer informatie over de spelers en kunt u uw eigen reservering annuleren. 

 
 
 

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

 
 

Geef uw mening

We horen graag wat u vindt! Wij zijn immers pas tevreden als u dat bent. Wilt u ons laten weten hoe u onze support heeft ervaren? Deel uw ervaring via Google.

Schrijf een review

 
 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 6 juni 2017