Introducé uitnodigen

 

Inhoudsopgave

  1. Introducé uitnodigen

Introducé uitnodigen

Het is mogelijk om een introducé uit te nodigen op de club.
Dit kan door tijdens het reserveren of reserveren zonder pas op de knop “Introducé toevoegen” te klikken. Als u dit wilt doen tijdens het reserveren met pas dan dient u eerst uw pas te scannen. De knop wordt dan actief. Als u daarop klikt komt u in een scherm waar u een aantal gegevens in moet vullen van de introducé zoals zijn/haar naam en e-mailadres.

 

Als u alle gegevens heeft ingevuld klikt u op de knop “Voeg toe aan reservering”. De introducé wordt dan toegevoegd aan de reservering.

 

Een introducé mag maar maximaal een x aantal keer meekomen per seizoen. Ook mag een bepaalde speler maar een x aantal introducés meenemen per seizoen. U kunt dit instellen in het Captain beheercentrum – Onderdeel reserveringen – Algemene instellingen.

 

tennisbaanreservering-introduce-uitnodigen-1

 
 
 

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

 
logo-e-captain-support

Om u optimaal support te kunnen geven is het in sommige gevallen handig als we op afstand kunnen meekijken op uw eigen computer. Hiervoor maken wij gebruik van e-Captain Remote Support. Bel eerst met de helpdesk om af te stemmen of dit in uw geval nodig is.

 Ondersteuning op afstand

 

Geef uw mening

We horen graag wat u vindt! Wij zijn immers pas tevreden als u dat bent. Wilt u ons laten weten hoe u onze support heeft ervaren? Deel uw ervaring via Google.

Schrijf een review

 
 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 6 juni 2017

Was deze informatie nuttig?