Reserveren blokkeren voor speler

 

Reserveren blokkeren voor speler

Het is mogelijk om voor een bepaalde speler het plaatsen van reserveringen te blokkeren voor een bepaalde of onbepaalde tijd omdat hij/zij bijv. geen contributie heeft betaald of zich heeft misdragen op het terrein. U kunt een speler blokkeren door hem/haar in een bepaalde groep te plaatsen. Deze groep heet “Mijn Captain – Blokkeer baan reserveren”. U kunt een persoon in deze groep zetten door via zijn/haar ledenkaart naar het tabblad Groepen te gaan en dan op snel indelen of groepen te klikken. U kiest nu de groep “Mijn Captain – Blokkeer baan reserveren” en dan klikt u op de knop “Opslaan”. Nu kunt u, als u wilt, een einddatum invullen voor de blokkering zodat deze speler automatisch na die datum weer banen kan reserveren. U kunt dit ook leeg laten. De speler blijft dan voor onbepaalde tijd geblokkeerd.

 
 
 

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

 
 

Geef uw mening

We horen graag wat u vindt! Wij zijn immers pas tevreden als u dat bent. Wilt u ons laten weten hoe u onze support heeft ervaren? Deel uw ervaring via Google.

Schrijf een review

 
 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 9 juni 2017