Reserveringen bevestigen en annuleren

 

Reserveringen bevestigen en annuleren

Als u een reservering plaatst moet u hem (afhankelijk van de instellingen) nog bevestigen. Ook kunt u een geplaatste reservering annuleren. Als u een reservering niet bevestigd dan vervalt de reservering en mag u dus niet spelen op de door u gereserveerde baan. Ook is er de mogelijkheid om een boete in te stellen voor het laten vervallen van een reservering.
Om een baan te bevestigen of te annuleren moet de reservering worden opgezocht via het banenoverzicht. Als u uw reservering heeft gevonden klikt u op de reservering. Er opent dan een scherm met wat extra informatie over de reservering zoals de spelerspassen. Onder in dit scherm staan 2 knoppen: één met de tekst “Bevestigen” en een andere met de tekst “Annuleren”.

Bevestigen

De knop “Bevestigen” kan 3 verschillende soorten tekst laten zien. Als de reservering al is bevestigd dan kunt u de knop niet aanklikken en staat er op de knop “Reservering al bevestigd”. Als er een tijd is ingesteld waarmee u pas vanaf een bepaalde tijd voor aanvang uw reservering kunt bevestigen dan kunt u de knop ook niet aanklikken en staat er als tekst “Reservering kan nog niet worden bevestigd”. Als u de reservering nog niet bevestigd heeft en de reservering binnen de ingestelde tijd om te bevestigen ligt, dan kunt u de knop wel aanklikken en staat er de tekst “Bevestig” op de knop.

 

reserveringen-bevestigen-en-annuleren-1

 

Als u op deze knop klikt dan komt u in een scherm waarin u alle spelerspassen ziet die bij de reservering horen. Deze zijn grijs gemaakt zodat u duidelijk kunt zien welke passen al door de kaartlezer zijn gehaald en welke nog niet. De passen moeten nu één voor één door de kaartlezer worden gehaald. Zodra u een pas door de kaartlezer haalt wordt dit zichtbaar op het scherm (de spelerspas is niet meer grijs maar gewoon in kleur). Als alle passen door de kaartlezer zijn gehaald wordt er een knop “Ga verder” actief en kunt u daarop klikken. Op het scherm krijgt u een melding dat het bevestigen gelukt is en ziet u nog een keer wat informatie over de reservering zoals de baan, datum en tijd. U kunt dit scherm nu sluiten.

Annuleren

Het annuleren gaat hetzelfde als het bevestigen. U klikt op de knop “Annuleren” en u haalt één voor één de passen van de tennisbond door de kaartlezer. De kaarten die al door de kaartlezer zijn gehaald zijn in kleur en de andere zijn grijs. Zodra alle passen gescand zijn kunt u op de knop “Ga verder” klikken. U krijgt dan een melding dat de reservering succesvol is geannuleerd. De beheerder kan instellen dat een reservering na een bepaalde tijd niet meer geannuleerd kan worden. Ook wordt de reservering automatisch geannuleerd als er niet op tijd is bevestigd.

 
 
 

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

 
logo-e-captain-support

Om u optimaal support te kunnen geven is het in sommige gevallen handig als we op afstand kunnen meekijken op uw eigen computer. Hiervoor maken wij gebruik van e-Captain Remote Support. Bel eerst met de helpdesk om af te stemmen of dit in uw geval nodig is.

 Ondersteuning op afstand

 

Geef uw mening

We horen graag wat u vindt! Wij zijn immers pas tevreden als u dat bent. Wilt u ons laten weten hoe u onze support heeft ervaren? Deel uw ervaring via Google.

Schrijf een review

 
 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 13 oktober 2017

Was deze informatie nuttig?