Statistieken bekijken

 

Inhoudsopgave

  1. Statistieken bekijken

Statistieken bekijken

De tennisbaanreservering houdt ook een groot aantal statistieken bij zoals een top lijst met spelers, drukste tijden, leeftijdsverdeling, en nog veel meer. Om de statistieken te bekijken gaat u naar Statistieken – tennisbaan statistieken. U komt dan in het scherm waar u kunt kiezen uit ongeveer 15 verschillende soorten statistieken. Afhankelijk van het soort statistiek dat u wilt zien krijgt u na het klikken meerdere instellingen te zien zoals welke baan u wilt zien, welke maand, welke dag, etc.. Als u een keuze heeft gemaakt ziet u onder de lijst een grafiek met daarin de statistieken. Rechts van de grafiek ziet u een tabel waarin ook de statistieken staan maar dan in tekst. U kunt ook kiezen tussen verschillende soorten grafieken zoals een taartgrafiek, lijngrafiek, etc..

 

tennisbaanreservering-statistieken-bekijken-1

 
 
 

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

 
logo-e-captain-support

Wilt u dat onze supportafdeling met u meekijkt op de PC? Download dan voordat u belt eerst e-Captain Remote Support Support.

 Ondersteuning op afstand

 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 9 juni 2017