Tabblad Reserveringen in de ledenkaart

 

Tabblad Reserveringen in de ledenkaart

In de ledenkaarten is een tabblad te vinden met de naam “Reserveringen”. Als u hier op klikt dan ziet u hoeveel reserveringen een bepaald persoon heeft gemaakt. U ziet ook hoeveel daarvan bevestigd, vervallen en verwijderd zijn. Ook ziet u hoeveel introducés deze persoon dit seizoen heeft meegenomen. Onderaan dit tabblad ziet u een lijst met alle geplaatste reserveringen van deze persoon. Hier kunt u bepaalde reserveringen opzoeken.

 
 
 

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

 
logo-e-captain-support

Om u optimaal support te kunnen geven is het in sommige gevallen handig als we op afstand kunnen meekijken op uw eigen computer. Hiervoor maken wij gebruik van e-Captain Remote Support. Bel eerst met de helpdesk om af te stemmen of dit in uw geval nodig is.

 Ondersteuning op afstand

 

Geef uw mening

We horen graag wat u vindt! Wij zijn immers pas tevreden als u dat bent. Wilt u ons laten weten hoe u onze support heeft ervaren? Deel uw ervaring via Google.

Schrijf een review

 
 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 9 juni 2017

Was deze informatie nuttig?