Thuisreservering

Inhoudsopgave

1. Thuisreservering

Thuisreservering

U kunt ook vanaf thuis een reservering plaatsen. Dit heeft als voordeel dat u dan al zeker bent van een reservering. U bent dus niet teleurgesteld als u op de club aankomt en er geen banen meer vrij zijn. Het thuis reserveren werkt in grote lijnen hetzelfde als het reserveren zonder pas op de club. Alleen nu gaat u zelf via de website van de club naar de tennisbaan reservering. U zoekt een vrije baan op en klikt hem aan. In tegenstelling tot het reserveren op de club komt u nu direct in een scherm waar u kunt inloggen met uw Mijn Captain gebruikersnaam en wachtwoord. Nu ziet u het schermtoetsenbord niet.

Zodra u bent ingelogd komt u in hetzelfde scherm als bij het reserveren zonder pas. U ziet een ledenlijst en u ziet de spelers die al in de reservering zitten. Alleen nu zijn alle knoppen kleiner en worden er ook meer leden in de ledenlijst weergegeven. De rest werkt allemaal hetzelfde als het reserveren zonder pas. Voor meer informatie kunt u bij het hoofdstuk over “Reserveringen plaatsen zonder pas” terecht.

Schrijf een review

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 6 juni 2017