Hoe kan ik e-Captain opzeggen?

 

e-Captain opzeggen

Wilt u e-Captain opzeggen? Dat vinden we heel jammer, want we zijn heel blij met onze klanten.

We vinden het jammer dat u afscheid van ons gaat nemen. We werken dagelijks hard aan het onderhouden en verbeteren van e-Captain en van onze dienstverlening om u nog beter van dienst te kunnen zijn. We vernemen dan ook graag van u waarom u e-Captain wilt opzeggen. Met uw input kunnen we e-Captain misschien nog beter maken.

Schriftelijk opzeggen

Uw opzegging dient u schriftelijk te doen. De opzegging dient ondertekend te worden door de tekeningsbevoegde persoon of personen van uw organisatie.

De opzegging kunt u sturen naar het onderstaande adres samen met een recent uittreksel Kamer van Koophandel zodat we kunnen controleren of de opzegging door de juiste persoon of personen is gedaan.

Ons adres:
Dispi Software Engineering
Hambakenwetering 15
5231 DD 's-Hertogenbosch

Export van gegevens

Binnen e-Captain zijn diverse mogelijkheden om (financiële) gegevens te exporteren.
U bent zelf verantwoordelijk voor het tijdig exporteren van (financiële) gegevens.

 
 
 

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

 
logo-e-captain-support

Wilt u dat onze supportafdeling met u meekijkt op de PC? Download dan voordat u belt eerst e-Captain Remote Support Support.

 Ondersteuning op afstand

 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 24 september 2018