Hoe kan ik gegevens van ingevulde formulieren exporteren?

Exporteren van ingevulde gegevens

Als u op uw website gebruik maakt van formulieren dan worden de door de gebruiker ingevulde gegevens bewaard bij het formulier. Afhankelijk van uw instellingen worden de ingevulde gegevens ook naar u gemaild of verschijnen ze als externe mutatie in het Ledenbeheer (bij formulieren met Ledenbeheer koppeling).

• Om de gegevens te bekijken en/of te exporteren gaat u in Websitebeheer naar Formulieren.
  • Klik bij het desbetreffende formulier op het ontvangen gegevens icoontje gegevens-icon

export-gegevens-formulieren-01

Vervolgens krijgt u het overzicht te zien met de ingevulde gegevens en hoe vaak het formulier is ingevuld.

• Klik op de paarse knop Excel lijst om alle gegevens te exporteren naar Excel.

export-gegevens-formulieren-02

Deze optie is beschikbaar voor zowel algemene formulieren als ledenbeheer koppeling formulieren.

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

TeamViewer

Om u optimaal support te kunnen geven is het in sommige gevallen handig als we op afstand kunnen meekijken op uw eigen computer. Hiervoor maken wij gebruik van TeamViewer. Met TeamViewer kunnen wij op afstand uw computer overnemen.

Download TeamViewer

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 30 oktober 2017