Hoe kan ik iemand van de wachtlijst aan een activiteit toevoegen?

Algemeen

Als u voor het inschrijven bij activiteit gebruik maakt van een wachtlijst dan kunt u mensen van de wachtlijst verplaatsen naar de deelnemers op het moment dat er deelnemers wegvallen.

Mensen verplaatsen van wachtlijst naar deelnemerslijst

Om mensen van de wachtlijst te verplaatsen naar de deelnemerslijst gaat u in het hoofdmenu naar Activiteiten.

• Kies in het submenu voor Activiteitenlijst.
  • Selecteer de activiteit waar u mensen van de wachtlijst wilt verplaatsen naar de deelnemerslijst.

Tip: als er plaatsen beschikbaar zijn gekomen bij een activiteit dan ziet u in het activiteiten overzicht een uitroep icoontje activiteiten-faq-wachtlijst-02.

activiteiten-faq-wachtlijst-01

• Ga bij de activiteit naar het tabblad Deelnemers.

activiteiten-faq-wachtlijst-03

• Klik op de paarse knop Wachtlijst toewijzen.
  • In het scherm dat geopend wordt kunt u een deelnemer die op de wachtlijst staat selecteren. Dit kan de deelnemer zijn die als eerste op de wachtlijst staat, of een andere deelnemer die een lagere positie op de wachtlijst staat.

activiteiten-faq-wachtlijst-04

• Klik op de knop Toewijzen om het lid van de wachtlijst te halen en als deelnemer toe te voegen aan de activiteit.

De deelnemer is nu toegevoegd aan de activiteit en als deze optie is aangevinkt, zal er ook een bevestiging, van de inschrijving, per e-mail verstuurd worden.

Schrijf een review

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 23 mei 2017