Hoe maak ik een e-mail forward aan?

Om een e-mail doorstuur adres (e-mail forward) aan te maken gaat u in het Beheercentrum naar E-mail. Klik op de optie E-mail accounts. U ziet dan onderstaand scherm.

e-mailaccounts-02

• Om een doorstuur adres (e-mail forward) aan te maken, klikt u op het IconS Plusje icoon rechts boven in de oranje balk.
  • Nu moet u de keuze maken of u een POP3/IMAP account of een e-mail doorstuur adres wilt aanmaken. Selecteer hier doorstuur adres

e-mailaccounts-05

• Bij het aanmaken van een doorstuur adres (e-mail forward)  geeft u een naam op van het zichtbare e-mailadres. In het veld Doorsturen naar, geeft u het e-mailadres op waar naar toe het e-mail bericht doorgestuurd mag worden.
  • Bij een doorstuur adres is het mogelijk meerdere e-mailadressen op te geven. U kunt meerdere e-mailadressen scheiden door een komma.
  • Belangrijk verschil met het POP3/IMAP account, is wanneer u de e-mail beantwoord, deze als afzender uw eigen e-mailadres weergeeft.

Ondersteuning op afstand

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 22 mei 2017