Hoe maak ik een e-mail forward aan?

 

Om een e-mail doorstuur adres (e-mail forward) aan te maken gaat u in het Beheercentrum naar E-mail. Klik op de optie E-mail accounts. U ziet dan onderstaand scherm.

e-mailaccounts-02

  • Om een doorstuur adres (e-mail forward) aan te maken, klikt u op het IconS Plusje icoon rechts boven in de oranje balk.
  • Nu moet u de keuze maken of u een POP3/IMAP account of een e-mail doorstuur adres wilt aanmaken. Selecteer hier doorstuur adres

e-mailaccounts-05

 

  • Bij het aanmaken van een doorstuur adres (e-mail forward)  geeft u een naam op van het zichtbare e-mailadres. In het veld Doorsturen naar, geeft u het e-mailadres op waar naar toe het e-mail bericht doorgestuurd mag worden.
  • Bij een doorstuur adres is het mogelijk meerdere e-mailadressen op te geven. U kunt meerdere e-mailadressen scheiden door een komma.
  • Belangrijk verschil met het POP3/IMAP account, is wanneer u de e-mail beantwoord, deze als afzender uw eigen e-mailadres weergeeft.

 

 
 
 

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

 
 

Geef uw mening

We horen graag wat u vindt! Wij zijn immers pas tevreden als u dat bent. Wilt u ons laten weten hoe u onze support heeft ervaren? Deel uw ervaring via Google.

Schrijf een review

 
 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 22 mei 2017