Hoe pas ik de website titel aan?

Via het Beheercentrum > Websitebeheer > Algemene instellingen kunt u de Website titel aanpassen. Standaard staat er de benaming Voorbeeldsite.

website-titel-aanpassen-01

Als u het woord Voorbeeldsite vervangt door Help e-Captain dan wordt dit aangepast in de browser. Als u nu de browser opent dan ziet u in een apart tabblad de naamswijziging.

website-titel-aanpassen-02

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

TeamViewer

Om u optimaal support te kunnen geven is het in sommige gevallen handig als we op afstand kunnen meekijken op uw eigen computer. Hiervoor maken wij gebruik van TeamViewer. Met TeamViewer kunnen wij op afstand uw computer overnemen.

Download TeamViewer

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 27 december 2018