Hoe pas ik de website titel aan?

Via het Beheercentrum > Websitebeheer > Algemene instellingen kunt u de Website titel aanpassen. Standaard staat er de benaming Voorbeeldsite.

website-titel-aanpassen-01

Als u het woord Voorbeeldsite vervangt door Help e-Captain dan wordt dit aangepast in de browser. Als u nu de browser opent dan ziet u in een apart tabblad de naamswijziging.

website-titel-aanpassen-02

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

logo-e-captain-support

Wilt u dat onze supportafdeling met u meekijkt op de PC? Download dan voordat u belt eerst e-Captain Remote Support Support.

Ondersteuning op afstand

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 27 december 2018