Hoe publiceer ik mijn pagina?

Inhoudsopgave

1. Een pagina publiceren

Een pagina publiceren

Om een webpagina te publiceren gaat u in het hoofdmenu naar Websitebeheer.

• Ga in Websitebeheer naar Pagina's

websitebeheer-faq-publiceren

In het pagina overzicht ziet u drie kleurcodes staan:

Groen Deze pagina is gepubliceerd op de website
Oranje Deze pagina is gepubliceerd op de website maar er zijn wijzigingen aangebracht die nog niet zijn gepubliceerd
Rood Deze pagina is nog niet gepubliceerd

• Klik op de pagina die u wilt publiceren.
  • Klik bovenin de pagina op de knop Publiceren

websitebeheer-faq-publiceren-02

De pagina is nu gepubliceerd en zichtbaar voor iedereen. Door deze in het menu van uw website te koppelen kunnen uw website bezoekers de pagina snel en makkelijk vinden.

Schrijf een review

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 23 mei 2017