Hoe stel ik de zichtbaarheid van mijn website in op verschillende apparaten?

Zichtbaarheid op apparaat

In e-Captain kunt u de zichtbaarheid van een pagina op de website op een apparaat instellen. Dus voor verschillende weergaves kan de pagina anders getoond worden. Denk hierbij aan de weergave op telefoon die kan er anders uit zien dan op een laptop en PC.

zichtbaarheidopapparaat-01

Hieronder worden de verschillende opties van zichtbaarheid op apparaat uitgelegd.

Op alle apparaten

De optie op alle apparaten heeft niet zoveel uitleg nodig. Dit komt er op neer dat alle informatie die in de rij getoond wordt op alle apparaten zichtbaar is.

Als u op een PC naar een website kijkt dan ziet u dat de website is opgedeeld in rijen en kolommen. Op een telefoon schuiven alle kolommen onder elkaar van links naar rechts. Deze informatie is belangrijk om te weten hoe de website getoond wordt op een telefoon. Met deze uitleg gaan we er nu voor zorgen dat een menu alleen maar zichtbaar is op telefoon.

Dit doet u door de volgende stappen uit te voeren.

• Voeg een nieuwe rij toe
  • Voeg de widget menu toe
  • Bewerk de rij door rechtsonderaan op de rij op het kladblok IconS Edit icoontje te klikken

zichtbaarheidopapparaat-07

• Zichtbaarheid op apparaat: Alleen op telefoon
  • Druk op de knop opslaan

De rij wordt nu met de kleur rood weergegeven. Dus deze rij met informatie is alleen op telefoon zichtbaar.

zichtbaarheidopapparaat-03

De rij wordt nu met de kleur groen weergegeven. Dus deze rij met informatie is alleen op telefoon en tablet zichtbaar.

zichtbaarheidopapparaat-04

De rij wordt nu met de kleur geel weergegeven. Dus deze rij met informatie is alleen op tablet, laptop en PC zichtbaar.

zichtbaarheidopapparaat-05

De rij wordt nu met de kleur blauw weergegeven. Dus deze rij met informatie is alleen op laptop en PC

zichtbaarheidopapparaat-06

Schrijf een review

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 29 mei 2018