Hoe voeg ik een deelnemer aan een activiteit toe?

Algemeen

Mensen kunnen zich op twee manieren inschrijven voor een activiteit. Ze kunnen zich zelf inschrijven via een inschrijfformulier op de website of u kunt zelf deelnemers uit het ledenbeheer toevoegen aan een activiteit.

Deelnemers toevoegen aan een activiteit

Om in e-Captain deelnemers toe te wijzen aan een activiteit gaat u in het hoofdmenu naar Activiteiten.

• Kies in het submenu voor Activiteitenlijst.
  • Selecteer de activiteit waar u deelnemers aan toe wilt voegen.

Activiteiten Inschrijvingen beheren 1

• Ga naar het tabblad Deelnemers
  • Door te klikken op de paarse knop Deelnemers toevoegen, wordt het ledenbeheer overzicht geopend.

Activiteiten Inschrijvingen beheren 2

• Selecteer een lid of groep leden die u wilt toevoegen aan de activiteit en klik op de knop OK.
  • Mocht er nog een extra inschrijf veld aan de activiteit gekoppeld zijn, dan wordt hiervoor nog een pop-up venster getoond waarin u deze velden kunt invullen.
  • Klik na het ingeven van de keuze op de knop Opslaan om verder te gaan en de pop-up te sluiten.
  • e-Captain zal met de vraag komen of de ingeschreven deelnemer geïnformeerd dient te worden over de inschrijving.
  • Door te klikken op de knop Mail versturen zal naar de deelnemer een bevestiging van inschrijving aan de activiteit worden gestuurd.

Activiteiten Inschrijvingen beheren 5

• Na het versturen van de bevestigings-mail zal u een melding krijgen of het bericht is verstuurd.

Activiteiten Inschrijvingen beheren 6

• Wanneer het e-mailadres niet bekend is of er problemen zijn met de internet aansluiting, krijgt u daar eveneens een melding van.

Activiteiten Inschrijvingen beheren 7

• Het lid is nu toegevoegd als deelnemer aan de desbetreffende activiteit.

Schrijf een review

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 23 mei 2017