Kan ik ook alleen de mensen op de wachtlijst mailen?

Als u bij een activiteit gebruik maakt van een wachtlijst dan kunt u eenvoudig alle personen die op de wachtlijst staan een e-mail sturen.

• Ga naar de Activiteit en ga dan naar het tabblad Deelnemers
  • Klik op de paarse knop Naar mailing

activiteiten-wachtlijst-mailen-01

• Vink bij de optie Wachtlijst de Bevestigde inschrijvingen aan en klik op Verder.

activiteiten-wachtlijst-mailen-02

• Selecteer vervolgens de gewenste Actie en vul het Onderwerp van de e-mail in.

activiteiten-wachtlijst-mailen-03

Vervolgens komt u in de e-mail editor van de Mailing module en  kunt u het e-mailbericht maken en verzenden.

Ondersteuning op afstand

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 3 juli 2017