Kan ik ook een extra bonprinter aansluiten?

 
 

Een extra bonprinter aansluiten

In een aantal gevallen kan het voorkomen dat het gewenst is om een (deel van de) kassabon ook op een andere printer uit te printen. Denk bijvoorbeeld een printer in de keuken van uw horeca zodat men in de keuken weet welke gerechten moeten worden bereid. Om extra bonprinters aan te sluiten gaat u eerst naar het Beheercentrum.

  • Ga in het Beheercentrum naar Kassa en selecteer de optie Kassa instellingen
  • U kunt bij Extra printer (1 t/m 3) maximaal 3 extra printers gebruiken. Vul bij deze opties de naam in van de printers. Bijvoorbeeld Keuken. De naam die u hier invult hoeft niet de daadwerkelijke naam (vaak merk en type) van de printer te zijn.

 

kassa-extra-bonprinter01

 

  • Ga vervolgens naar Artikelbeheer in Ledenbeheer
  • Per artikel kunt u nu aangeven of dit artikel ook naar een extra printer moet worden gestuurd. Hier selecteert u de gewenste, eerder opgegeven, printer naam.

 

kassa-extra-bonprinter02

 

  • Als laatste gaat u weer in het Beheercentrum naar Kassa en selecteert u de optie Kassa beheer
  • Koppel hier de desbetreffende bonprinters aan de kassa. Indien u bij een bepaalde kassa niet wilt dat er een extra bon geprint wordt dan selecteert u niets.

 

kassa-extra-bonprinter03

 

De extra bonnen komen er altijd uit, ook als het bon aantal op 0 staat.

Bij kopie bon komt alleen de originele bon uit de printer, er worden dan geen extra bonnen naar de extra printers (bijvoorbeeld in de keuken etc.) gestuurd.

 
 
 

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

 
 

Geef uw mening

We horen graag wat u vindt! Wij zijn immers pas tevreden als u dat bent. Wilt u ons laten weten hoe u onze support heeft ervaren? Deel uw ervaring via Google.

Schrijf een review

 
 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 3 augustus 2017